Kycklinggratäng med grönpeppar
Det här behöver du till denna gratäng för ca 4 personer:
4 kycklingfiléer
1/2 gul ecopaprika
1/2 röd ecopaprika
200 gram philadelphiaost/färskost
3 dl grädde
2 msk kinesisk soya
1 tsk dijonsenap
1 msk med grovkrossad grönpeppar


Gör så här:
Stek kycklingfiléerna i en långpanna i ugnen 200-225 grader. Skär dem i bitar.
Ställ ugnen på 225 grader, ta fram en ugnssäker form. Lägg kycklingbitarna i formen och hacka paprikorna över.
Värm upp en kastrull med philadelphiaost, grädde, senap, soya och krossad grönpeppar. Låt sjuda upp och häll över kycklingen.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.
Serveras med ris, ev lite gelé och mycket grönt.
Ursprungsreceptet kommer från jennysmatblogg.nu
Kommentarer
Trackback