Kycklinggratäng med grönpeppar

Det här behöver du till denna gratäng för ca 4 personer:
4 kycklingfiléer 
1/2 gul ecopaprika
1/2 röd ecopaprika
200 gram philadelphiaost/färskost
3  dl grädde
2 msk kinesisk soya
1 tsk dijonsenap
1 msk med grovkrossad grönpeppar





Gör så här: 
Stek kycklingfiléerna i en långpanna i ugnen 200-225 grader. Skär dem i bitar. 

Ställ ugnen på 225 grader, ta fram en ugnssäker form. Lägg kycklingbitarna i formen och hacka paprikorna över.

Värm upp en kastrull med philadelphiaost, grädde, senap, soya och krossad grönpeppar. Låt sjuda upp och häll över kycklingen.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.

Serveras med ris, ev lite gelé och mycket grönt. 

Ursprungsreceptet kommer från jennysmatblogg.nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0