Kokoskaka med svartvinbär


150 g smör, mjukt
2 dlströsocker, 170 g
2 stägg
3 dlvetemjöl, 180 g
2 tskbakpulver
1,5 dlkokosflingor, 55 g
1 dlmjölk
100 g svarta vinbär, ca 2 dl
Till formen
, smör och kokosflingor
1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och kokosbeströ en form ca 26 cm i diameter med löstagbar kant.
2. Blanda vetemjöl, kokosflingor och bakpulver.
3. Rör smör och socker poröst med elvisp. Vispa ned äggen. Vänd ner mjölblandning och sist mjölken.
4. Bred ut smeten i formen.
5. Grädda i nedre delen av ugnen 10-15 min. Lägg på vinbären och grädda ytterligare ca 30 min tills stickan känns torr.

6. Servera gärna med vaniljsås eller en klick grädde. 

Hittade receptet i Allt om mat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0