Kokoskaka med svartvinbär

150 g | smör, mjukt |
---|---|
2 dl | strösocker, 170 g |
2 st | ägg |
3 dl | vetemjöl, 180 g |
2 tsk | bakpulver |
1,5 dl | kokosflingor, 55 g |
1 dl | mjölk |
100 g | svarta vinbär, ca 2 dl |
, smör och kokosflingor |
---|
2. Blanda vetemjöl, kokosflingor och bakpulver.
3. Rör smör och socker poröst med elvisp. Vispa ned äggen. Vänd ner mjölblandning och sist mjölken.
4. Bred ut smeten i formen.
5. Grädda i nedre delen av ugnen 10-15 min. Lägg på vinbären och grädda ytterligare ca 30 min tills stickan känns torr.
6. Servera gärna med vaniljsås eller en klick grädde.
Hittade receptet i Allt om mat
Kommentarer
Trackback